El Manchester City deixa escapar el primer títol de la temporada al minut 88

El Leicester ha superat l'equip de Pep Guardiola per 1 a 0

El Manchester City ha perdut la Community Shield davant el Leicester per 1 a 0. Aquest torneig és l’equivalent anglès a la Supercopa d’Espanya. L’equip de Pep Guardiola ha vist escapar aquest títol al minut 88, quan Aké ha perdut una pilota a la vora de la seva àrea i ha comès un penal sobre Iheanacho. El mateix futbolista nigerià ha estat l’encarregat de transformar-lo i atorgar la segona Community Shield al Leicester.

Els ‘citizens’ no han jugat un bon partit, ja que se’ls hi ha notat la manca de rodatge. La poca  precisió als xuts i les passades ha estat una constant pel City durant tot el partit. De fet, abans de l’errada d’Aké, l’equip de Manchester ha perdut nombroses pilotes a camp propi que han permès al Leicester gaudir de diverses ocasions de gol.

El pròxim compromís del Manchester City serà la primera jornada de la Premier League. L’estrena a la lliga de l’equip de Pep Guardiola no serà pas fàcil, ja que s’enfrontaran al Tottenham Hotspur a domicili el diumenge de la setmana vinent a les 17:30.

Més informació

Nou comentari