Món Esport
Les males formes de Valdés: “M’ha faltat al respecte i m’ha tractat com una merda”
  • CA

La setmana passada, l’Horta de Victor Valdés va acomiadar tres futbolistes per decisió tècnica: Sergi Moreno, Adri Gimeno i David Corominas. El primer d’ells no va tenir cap mena de problema a trencar el silenci i mostrar-se molt crític contra l’exporter del Barça. “Després d’un entrenament al gimnàs ens va dir que futbolísticament no érem el que esperava i que recollíssim les nostres coses perquè volia signar altres jugadors. Es pensa que està jugant al FIFA i que els futbolistes som cromos. M’ha faltat al respecte i m’he sentit tractat com una merda”, va dir en una entrevista a Betevé.

Uns dies després, Moreno ha tornat a aparèixer en un mitjà, en aquest cas el programa Sin Concesiones de Radio Kanal Barcelona, i ha continuat carregat contra Valdés. “No havíem tingut cap discussió prèvia. Pocs dies abans de començar la Lliga, em va dir que volia que fos el seu líder. En el primer partit, però, no em va convocar. Allà vaig veure la inestabilitat que l’acompanya”, ha dit el davanter, que també ha revelat que l’extècnic del juvenil del Barça no és professional. “Hi ha entrenaments en què no mira, sobretot els dilluns, quan s’exerciten els suplents. Parla per telèfon amb algú o xerra amb els seus ajudants. Després de perdre contra la Gramenet no va venir durant una setmana”, ha justificat.

“Un dia ens va dir que no érem prou bons per sortir amb la pilota jugada. Indirectament, ens va dir que érem dolents i que no teníem qualitat. Un altre dia es va presentar amb la samarreta d’un altre equip; és graciós perquè ho publica a Instagram. El seu perfil no sembla el d’un tècnic”, ha continuat. Moreno, “decebut” i sense equip, ha afegit a Radio MARCA que no creu que Valdés estigui preparat per créixer i arribar a la banqueta d’un equip de Primera o Segona. “No pot arribar a un equip professional perquè potser algú li girarà la cara abans que li digui que no serveix per jugar a futbol”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa