El Màlaga ha anunciat la destitució del seu entrenador Víctor Sánchez de l’Amo després d’haver estat extorquit per la publicació d’un vídeo de contingut sexual que ha generat “greus danys” a l’entitat, segons expliquen des del club. “El Màlaga ha decidit trencar el contracte de treball que el vinculava amb Víctor Sánchez de l’Amo. El club ha realitzat els seus millors esforços per a poder resoldre de manera amistosa la situació a través d’intenses negociacions. No obstant això, malgrat els continus i incessants esforços realitzats, no ha estat possible arribar a una separació amistosa”, ha indicat l’entitat.

En conseqüència, el Màlaga ha decidit acomiadar Víctor Sánchez de l’Amo per “causes disciplinàries”, totes elles de “conformitat amb la normativa aplicable” després de la publicació d’un vídeo que “ha perjudicat la imatge del mateix tècnic i del club”, indiquen des de l’entitat, que va apartar al tècnic del seu càrrec tot just conèixer la notícia. El club andalús pren aquesta decisió considerant els “greus danys causats a la institució pels recents esdeveniments extraesportius, a fi de minimitzar el seu impacte en l’equip i en tota l’organització del Màlaga”.

L’entrenador va denunciar la publicació del vídeo i va assegurar haver vist atacada la seva intimitat. La Policia Nacional ha posat en llibertat un home, de 41 anys, detingut a Puente Genil (Còrdova) acusat de difondre en xarxes socials el vídeo íntim de l’entrenador del Màlaga CF. Fins que no es trobi un substitut, la banqueta de l’equip andalús l’assumirà Sergio Pellicer, tècnic interí.Més notícies

El Màlaga aparta el seu entrenador per un vídeo sexual

Víctor Sánchez del Amo denuncia, per la seva banda, que està patint un delicte contra la seva intimitat "amb assetjament i extorsió"

Xavi: “Sempre he volgut entrenar el Barça”

L'actual tècnic de l'Al-Sadd no ha volgut parlar de terminis i ha demanat respecte per a Valverde

Nou comentari