Món Esport
El Madrid torna a cedir Kubo a un equip de la Lliga
  • CA

El Reial Madrid ha anunciat aquest dilluns que ha arribat a un acord amb el Vila-real per cedir una temporada al conjunt castellonenc Takefusa Kubo. L’atacant japonès, que enguany ha brillat amb la samarreta del Mallorca, jugarà a l’Estadi de la Ceràmica fins al 30 de juny del 2021 i farà un pas endavant en l’escala de la competitivitat, ja que passarà de lluitar per la salvació a disputar competicions europees.

I és que el Madrid, que tenia moltes ofertes per Kubo, s’ha decantat per un submarí groc que la temporada vinent participarà a l’Europa League, la segona màxima competició entre clubs. Sobre el paper, el Vila-real és un destí molt adequat perquè el japonès pugui continuar progressant futbolísticament i personal. D’altra banda, el conjunt valencià, entrenat per Unai Emery, afegeix a la seva plantilla un futbolista dels que marquen diferències.

Amb només 19 anys, Kubo arriba al Vila-real després d’una gran temporada amb el Mallorca. No ha pogut evitar el descens balear a Segona, però ha estat el líder ofensiu de l’equip i ha adquirit molta experiència en el màxim nivell. Ha disputat un total de 36 partits, 35 a la Lliga Santander i un a la Copa del Rei, ha marcat quatre gols i ha repartit cinc assistències.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa