Món Esport
Luka Romero, el ‘Messi mexicà’, fa història a la Lliga amb 15 anys
  • CA

El jugador del Mallorca Luka Romero, conegut com al ‘Messi mexicà’, es va convertir aquest dimecres en el futbolista més jove a debutar a la Lliga Santander. Amb 15 anys i 219 dies, la jove promesa del club mallorquí va tenir els seus primers minuts a la Primera Divisió espanyola contra el Reial Madrid.

El tècnic dels balears, Vicente Moreno, va donar entrada a Luka Romero en el minut 83 del duel de la jornada 31 disputat a l’estadi Alfredo di Stéfano. El jugador nascut a Mèxic va entrar per Baba al camp i encara que no va tenir temps d’entrar molt en joc sí que va fer història de la competició i va enderrocar un rècord de més de 80 anys de vigència.

Des de la represa de la Lliga després de l’aturada pel coronavirus, Romero havia entrat en la dinàmica del primer equip, així com en les convocatòries, fins que va arribar el dia del seu debut. Vicente Moreno li va donar la possibilitat d’escriure el seu nom en els llibres d’història del futbol espanyol davant el Reial Madrid, un dia històric per al jove, que ja ha jugat amb les seleccions inferiors de l’Argentina, malgrat la derrota (2-0).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa