Món Esport
Rubiales, la seva parella i un nou escàndol a la RFEF

El diari El Confidencial ha destapat aquest dimarts un nou capítol del serial d’escàndols que ha protagonitzat Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), els darrers anys. En aquest cas, el mitjà ha descobert que el dirigent va endollar la seva parella a la federació. És a dir, li va aconseguir una feina de manera irregular.

Rubiales ‘endolla’ la seva parella a l’AFE

Per tant, apareix una nova protagonista, després de Gerard Piqué, futbolista del Futbol Club Barcelona, Javier Tebas, president de LaLiga, i Pedro Sánchez, president d’Espanya. En aquesta ocasió, és una model i s’anomena Brigit Tenorio. Segons El Confidencial, tots dos van iniciar una relació sentimental l’any 2016, just quan Rubiales presidia l’Associació de Futbolistes d’Espanya (AFE). I, de fet, ja hi va trobar un càrrec per a la seva estimada. Concretament, al Departament de Comunicació i Esdeveniments de l’organització dels jugadors.

Temps després, es va produir un canvi en el rumb de l’associació: David Aganzo va passar a presidir-la. I una de les mesures que va prendre va ser la de fer fora Tenorio del seu càrrec. En aquell moment, Rubiales ja havia passat a dirigir la RFEF. I va tornar a endollar la seva parella, en aquest cas en el màxim organisme futbolístic del país.

Rubiales ‘endolla’ la seva parella a la RFEF

Li va atorgar una feina a DDP SL, una companyia de publicitat i esdeveniments proveïdora de la Federació. De fet, el màxim accionista de l’empresa ha estat un dels 83 membres de la RFEF en haver aprovat el nou sou de Rubiales, de 675.000 euros a l’any i 3.000 euros mensuals com a ajuda per a l’habitatge.

A partir de l’any 2020, i com informa el mateix El Confidencial, Tenorio va rebre una feina més rellevant: la de secretària del secretari general de la RFEF, Andreu Camps. Si bé això no està provat, tot fa indicar que és veritat. Fa setmanes que el mitjà està destapant qüestions verídiques. I escandaloses. En aquest cas, cal recordar que la RFEF és una associació pública, i com a tal, les persones que hi accedeixen a treballar han de passar un procés i no poden ser escollides d’aquesta manera. Això, doncs, constitueix una nova taca per a un dirigent que encara no ha dimitit.



Més notícies
Luis Rubiales, president de la RFEF, i Pedro Sánchez, president d'Espanya, dialoguen a La Moncloa l'any 2018 | Europa Press
Surt a la llum una amenaça escandalosa de Rubiales a Pedro Sánchez
Notícia: Surt a la llum una amenaça escandalosa de Rubiales a Pedro Sánchez
Comparteix
El president de la RFEF va advertir el d'Espanya que deixaria el país sense opcions d'albergar un Mundial
Luis Rubiales i Javier Tebas, en arxiu | Europa Press
Tebas acusa Rubiales d’enviar-li un espia amb un bolígraf-gravadora
Notícia: Tebas acusa Rubiales d’enviar-li un espia amb un bolígraf-gravadora
Comparteix
Això ha ocorregut després que s'hagin filtrat unes converses privades del president de LaLiga
Luis Rubiales i Gerard Piqué | Europa Press
Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Notícia: Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Comparteix
El cas de les comissions pel contracte de la Supercopa a l'Aràbia Saudita podria acabar als tribunals
Luis Rubiales, president de la RFEF | Europa Press
Rubiales explica el cas Piqué-Supercopa en una roda de premsa surrealista
Notícia: Rubiales explica el cas Piqué-Supercopa en una roda de premsa surrealista
Comparteix
El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol dona la cara i deixa frases sorprenents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa