Món Esport
Rubiales explica el cas Piqué-Supercopa en una roda de premsa surrealista

Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), ha comparegut aquest matí per donar la cara després que s’haguessin començat a filtrar uns polèmics àudios seus i del jugador del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué sobre l’organització de la Supercopa de futbol masculí a l’Aràbia Saudí. I lluny de donar explicacions, ha deixat declaracions surrealistes, que atorguen més estranyesa a un assumpte ja de per si molt delicat.

En primer lloc, i referint-se a la qüestió de les comissions amb Piqué, Rubiales ha anat en la mateixa línia que el català, qui va donar la cara dilluns passat. Rubiales ha negat que cap “conflicte d’interessos, perquè no tenim cap relació econòmica amb Kosmos”. És a dir, manté la postura que qui va pagar la comissió a l’empresa de Piqué va ser l’Aràbia Saudita i no la federació. A la vegada, reconeix que la mateixa Kosmos va facilitar les relacions entre espanyols i saudís.

Avui El Confidencial, mitjà que ha destapat els àudios, ha assegurat que la federació tenia una oferta similar en termes econòmics per dur-hi la Supercopa, provinent del Qatar, però que no oferia comissions. I aquest motiu hauria decantat Rubiales a escollir l’opció saudí. Però en la seva compareixença, Rubiales ho ha negat rotundament: “Fals. Al periodista li és igual la veritat, ja tenia el seu relat fet. Que la veritat no et faci malbé una notícia. El contracte de Qatar és un acord de 33 milions que havia de ser validat per un òrgan, i no el van validar. I això ho coneix el periodista perquè els ho hem explicat”.

“Per què no em posaran un sac de cocaïna al maleter?”

Preguntat per qui creu que va aconseguir filtrar les conversacions entre tots dos, el president assegura que “qualifico de màfia o de delinqüents als que han robat la informació que tinc al meu telèfon, el mateix lloc on tinc fotos de les meves filles o converses amb els meus amics. Sabia que m’atacaria gent molt poderosa, però mai vaig imaginar que em traurien informació del meu telèfon. Estic dolgut. És molt fort! Robar els àudios del meu mòbil és una acció mafiosa. No crec que arribin al punt de tirar-me un tret i llençar-me en una cuneta, però per què no em posaran alguna cosa al mòbil o ficar-me un sac de cocaïna al maleter. D’això sí que tinc por. Ho reconec públicament”.

D’altra banda, Rubiales ha reivindicat que “si algú és capaç de treure informació del meu telèfon, no tinc cap mena de dubte que estic al costat bo. Soc un lluitador. Quan vaig néixer, a Las Palmas, tinc una germana gran que va caure damunt meu amb un mes i em va partir les cames de dalt a baix. Quan vaig arribar al metge, em va dir que seria de tot menys futbolista. Soc un lluitador i les mentides no poden posar fi a una bona gestió”.



Més notícies
Luis Rubiales i Gerard Piqué | Europa Press
Piqué hauria pactat una comissió milionària amb la Federació
Notícia: Piqué hauria pactat una comissió milionària amb la Federació
Comparteix
El central català del Barça hauria negociat amb Rubiales el trasllat de la Supercopa a l'Aràbia Saudita
Gerard Piqué, durant la seva roda de premsa virtual | @3gerardpique
Piqué dona la cara després de la publicació dels polèmics àudios
Notícia: Piqué dona la cara després de la publicació dels polèmics àudios
Comparteix
El català ha fet un exercici de transparència en el seu canal de Twitch

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a abril 20, 2022 | 13:26
    Ricard abril 20, 2022 | 13:26
    Doncs jo crec que se senti ferit no li treu ni gota de coherència a les seves declaracions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa