Món Esport
Luis Figo i Pepe Reina tornen a carregar contra Pedro Sánchez
  • CA

No és habitual que els esportistes, i encara menys els futbolistes, facin manifestacions públiques de les seves opinions polítiques. A la vegada, però, quan alguns “surten de l’armari” no hi ha qui els aturi. És el cas de Luis Figo i Pepe Reina. L’exjugador portuguès i el porter de la Lazio s’han començat a posicionar, darrerament, a favor de partits com VOX o el PP i molt a prop de la ultradreta.

És per això que no és estrany que hagin coincidit en carregar contra el Govern del PSOE i Podemos a l’Estat espanyol, dirigit per Pedro Sánchez, un cop s’ha declarat l’estat d’alarma a Madrid per imposar mesures contra la propagació del coronavirus. 

En el cas de Figo, el portuguès ha compartit una notícia en la qual s’anunciava la decisió del Govern i ha comentat: “Ja es veia a venir”. A més, ha ironitzat sobre les capacitats dels líders polítics, els quals ha definit, amb to de burla, com a “comitè d’experts”. També ha insinuat que Pedro Sánchez té actituds totalitàries i dictatorials

Pel que fa a Reina, el porter de la Lazio ha mantingut un discurs molt similar al de Figo. Ha criticat els “egos” del Govern i ha exclamat un “ja n’hi ha prou!” per carregar contra Pedro Sánchez i els seus socis polítics. A més, ha compartit una imatge d’un gràfic amb dades dels contagis de Madrid, en línia descendent, per argumentar que les mesures adoptades no són necessàries.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa