Món Esport
Luis Enrique torna a deixar Jordi Alba fora de la convocatòria
  • CA

El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, ha tornat a deixar Jordi Alba fora de la convocatòria. L’asturià ha inclòs Jonny (Jonathan Castro Otto), lateral de l’Atlètic cedit al Wolverhampton anglès (a qui coneix de la seva etapa al Celta), en una llista amb algunes novetats per les baixes d’homes com Sergi Roberto, Iñigo Martínez, Carvajal, Isco o Diego Costa. A banda del lateral gallec, Luis Enrique ha inclòs Aspas (que va entrar finalment en la última llista per la baixa d’última hora de Costa), Alcácer i Koke.

 

Busquets és l’únic jugador del Barça inclòs a la llista de convocats per jugar el proper dijous 11 d’octubre (20.45 h), contra Gal·les a Cardiff, i el dilluns vinent dia 15 d’octubre (20.45 h) contra Anglaterra al Benito Villamarín. Aquest últim és partit oficial de Lliga de les Nacions, mentre que el primer és amistós. 

 

La llista de convocats és la següent: com a porters, Kepa, De Gea i Pau López; en defensa, Gayá, Marcos Alonso, Albiol, Nacho, Ramos, Bartra, Azpilicueta i Jonny. Al mig del camp, Busquets, Rodri, Koke, Ceballos, Thiago i Saúl Ñíguez. I a la davantera, Asensio, Morata, Rodrigo Moreno, Suso, Aspas i Alcácer. 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa