Món Esport
Luis Enrique renova la selecció espanyola amb una convocatòria plena de sorpreses
  • CA

La primera convocatòria de Luis Enrique des que va tornar a assumir el càrrec de seleccionador espanyol ha estat carregada de sorpreses. El tècnic asturià ha deixat fora de la llista alguns futbolistes habituals i, d’altra banda, ha citat joves perles com Adama Traoré, Dani Olmo, Eric Garcia i Ansu Fati. L’extrem de 17 anys i Sergio Busquets han estat els únics jugadors del Barça convocats.

Espanya, que no juga un partit oficial des del novembre del 2019, quan el seleccionador era Robert Moreno, s’enfrontarà a Alemanya a Stuttgart el pròxim 3 de setembre. Tres dies més tard, rebrà la visita d’Ucraïna a l’estadi Alfredo Di Stéfano. Ambdós compromisos formaran part de la fase de grups de la UEFA Nations League i es disputaran just abans del tret de sortida a l’edició 2020/21 de la Lliga Santander.

La convocatòria de la selecció espanyola absoluta

Porters: De Gea, Kepa, Unai Simón. Defenses: Jesús Navas, Carvajal, Sergio Ramos, Pau Torres, Llorente, Gayà, Reguilón, Eric Garcia. Migcampistes: Fabián, Thiago, Busquets, Rodri, Mikel Merino, Dani Olmo, Óscar Rodríguez. Davanters: Rodrigo, Oyarzabal, Adama, Asensio, Ansu Fati i Ferran Torres

Riqui Puig, amb la sub-21

D’altra banda, Riqui Puig, Pedri, Carles Aleñá i Iñaki Peña han estat convocats amb la selecció espanyola sub-21. En la llista de Luis de la Fuente també s’hi troben els catalans Pipa (Espanyol), Cucurella (Getafe), Pedrosa (Espanyol), Javi Puado (Espanyol) i Valery (Girona).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa