Món Esport
Luis Enrique demana unió contra el coronavirus: “Espanya no sap rendir-se”

Luis Enrique ha enviat un nou missatge d’agraïment als sanitaris i els treballadors “que s’estan jugant la vida per la resta de persones” i s’ha mostrat optimista amb la pandèmia. “No és el moment de rendir-se, Espanya no sap fer això. Tots, personalment i professional, juguem alguna vegada el partit de les nostres vides. El nostre, com a país, ha arribat. Aquest és el moment”, ha declarat el seleccionador espanyol en un vídeo que ha fet públic la Federació Espanyola de Futbol.

“Deixem-nos estar de xerrades. Ha arribat el moment. A fora hi ha gent que ho està donant tot, gent lluita i que s’hi està deixant la pell. Ho fan contra un rival difícil, desconegut, incert, i el valor d’enfrontar-s’hi és el que els fa grans”, ha continuat valorant l’exentrenador blaugrana, que també ha demanat que cal ajudar les persones més grans: “Segur que ells, si poguessin, s’hi enfrontarien. Altres vegades ja ho han fet sense demanar res a canvi. Ha estat una generació d’heroi que ens ho han donat tot. Tenim un deute amb ells”.

El tècnic asturià, que ha recordat que “ja fa molts dies i setmanes que estem lluitant contra un rival que s’ha emportat molts dels nostres”, ha remarcat la importància de deixar de banda les diferències. “Deixem-nos estar de colors, d’equips. Aquí juguen els millors. Sanitaris, policies, militars, bombers, caixers, serveis de neteja, farmacèutics transportistes i tots els que, per ajudar-nos a tots, han deixat de fer el que estaven fent. Si pogués seleccionar-los, em quedo amb tots ells”, ha sentenciat.Més notícies

El missatge d’agraïment de Luis Enrique als sanitaris

Notícia: El missatge d’agraïment de Luis Enrique als sanitaris
Comparteix
"Gràcies a les persones que estan ajudant i avantposant la salut dels altres a la seva pròpia", ha valorat l'asturià
Notícia: El missatge d’agraïment de Luis Enrique als sanitaris - Mobile

Robert Moreno es torna a pronunciar sobre el seu divorci amb Luis Enrique

Notícia: Robert Moreno es torna a pronunciar sobre el seu divorci amb Luis Enrique
Comparteix
"Vaig ser egoista. Tot el que vaig fer ho vaig fer per ser on soc", ha reconegut en una entrevista a 'RAC1'
Notícia: Robert Moreno es torna a pronunciar sobre el seu divorci amb Luis Enrique - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa