Món Esport
Luis Enrique convoca Alba i Hermoso
  • CA

Sorpresa majúscula en la tercera convocatòria de Luis Enrique com a seleccionador espanyol. L’asturià ha inclòs un jugador de l’Espanyol, Mario Hermoso, i Jordi Alba, a la convocatòria per jugar contra Croàcia, en el darrer partit de la fase de grups de la Lliga de les Nacions, i contra Bòsnia-Hercegovina, en un amistós, la setmana vinent. També n’ha inclòs altres dos del Barça, Sergio Busquets i Sergi Roberto

 

Feia dos anys, des del maig del 2016, que cap jugador blanc-i-blau era convocat per la selecció espanyola. El darrer precedent va ser Marco Asensio, que va debutar amb Espanya en els últims mesos de la cessió del balear a l’Espanyol (finalitzava contracte el 30 de juny d’aquell any, pel que tècnicament encara era jugador blanc-i-blau). Hermoso s’ha consolidat com un dels millors centrals de la Lliga, amb 23 anys, en bona part pel seu bon joc aeri i col·locació defensiva, així com el bon peu que té. D’altra banda, no ha convocat Borja Iglesias, que està destacant pel seu olfacte: ja suma sis gols en 11 jornades de Lliga. Dos jugadors que estan sota el radar de molts clubs.   

 

A banda del jugador de l’Espanyol, Luis Enrique n’ha citat a tres del Barça. Busquets segueix a la llista, mentre que Sergi Roberto torna després de perdre’s l’última convocatòria per uns problemes físics. Qui torna és Jordi Alba, que ha fet valer el seu gran rendiment amb el Barça per tornar a anar convocat tot i les diferències que va tenir al conjunt blaugrana amb l’asturià. Brais i Fornals són les altres dues novetats a la llista. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa