Món Esport
La Lliga rebutja l’ajuda econòmica de la Federació: “Va contra la normativa”

Luis Rubiales ha ofert diàleg a la Lliga i ha proposat l’opció de buscar un finançament de 500 milions d’euros a través d’un crèdit perquè el futbol professional pugui fer front amb garanties a la crisi del coronavirus. L’entitat que presideix Javier Tebas, no obstant això, no ha acceptat la proposta perquè “va contra la normativa que regula la venda de drets audiovisuals”.

“Moltes gràcies pel vostre oferiment a LaLiga d’un crèdit de 500 milions d’euros amb la garantia dels drets de televisió, però us ha tornat a passar com amb les pòlisses d’assegurança. És impossible. Llegiu la disposició addicional primera del Reial Decret 5/2015 de venda centralitzada de TV”, ha piulat Javier Tebas, que ha adjuntat el text que ha citat, poc després de la roda de premsa de Rubiales en la qual també ha assegurat que la prioritat és “acabar la temporada sigui com sigui”.

Aquest indica que LaLiga “podrà utilitzar tots els drets la comercialització dels quals té legalment cedida com a garantia per accedir a finançament amb l’exclusiva finalitat de facilitar als clubs i entitats participants que la integren recursos per saldar els seus deutes amb les Administracions Públiques”. D’aquesta forma, l’organitzadora de les dues màximes competicions estatals ha denegat l’oferiment de la Federació Espanyola i els clubs de Primera i Segona hauran de buscar altres formes per minimitzar l’impacte econòmic fruit del coronavirus.Comentaris

  1. Icona del comentari de: valeri a març 25, 2020 | 20:32
    valeri març 25, 2020 | 20:32
    ¿Voleu dir que está be del cap aquest home?. De la manera que riu sembla estar molt malament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa