Món Esport
La Lliga es podria jugar amb públic a les grades a partir del 29 de juny
  • CA

No és cap secret que, malgrat reprendre la temporada sense afeccionats a les grades, la Lliga vol acabar-la amb públic als estadis. Pedro Sánchez va deixar ben clar que l’entrada de seguidors als camps de futbol es farà “homogèniament” per una qüestió d’integritat esportiva. I, segons ha informat aquest dimarts la Cadena COPE, el Consell de Ministres ha aprovat que l’accés restringit dels aficionats als estadis es produeixi a partir del 29 de juny.

De moment, cal recordar que està prohibida l’assistència d’espectadors dels partits. El CSD, a través de la seva presidenta, Irene Lozano, ja ha deixat ben clar que l’obertura de les portes dels estadis no es farà fins que les autoritats sanitàries ho considerin oportú. Aquest organisme, juntament amb el Ministeri de Sanitat, la Lliga i les Comunitats Autònomes, seran els encarregats d’elaborar el full de ruta definitiu.

“S’haurà d’assegurar que s’adoptin les mesures necessàries per garantir una distància interpersonal mínima d’1,5 metres, així com el control adequat per evitar aglomeracions. Quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat, s’observaran les mesures d’higiene per prevenir el risc de contagi”, assegura l’article 15 del Reial Decret aprovat pel Consell de Ministres, segons la COPE.

Aquestes restriccions comportarien que l’aforament permès als estadis no superés el 30%. En cas que el 29 de juny sigui finalment la data escollida, els afeccionats podran entrar als camps en les darreres sis jornades de Lliga. En el cas del Barça, això l’afectaria de cara als partits al Camp Nou contra l’Atlètic de Madrid, l’Espanyol i l’Osasuna i a les visites al Vila-real, el Valladolid i l’Alabès.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: un tipo que vive en Tabarnia a juny 09, 2020 | 15:21
    un tipo que vive en Tabarnia juny 09, 2020 | 15:21
    si, si correu, que la gent necesita la droga i vosaltres voleu desviar la atençió, engegue-ho el circ romá
  2. Icona del comentari de: Ricard a juny 09, 2020 | 18:48
    Ricard juny 09, 2020 | 18:48
    Fa vergonya aliena com el govern dels castellanistes annexionistes prima el pa i circ per distreure els ciutadans de la misèria de país on viuen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa