La Lliga demana prudència: “Cal continuar complint les normes”

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha mostrat la seva satisfacció per la confirmació que la Lliga Santander i la Lliga SmartBank es reprendran el pròxim 8 de juny i ha assegurat que aquest resultat és “fruit de la gran feina de clubs, jugadors, tècnics, el Consell Superior d’Esports (CSD) i els agents implicats”.

“Estem molt contents per la decisió, és fruit de la gran feina de clubs, jugadors, tècnics, el CSD i els agents implicats. Però és molt important seguir les normes sanitàries i que l’evolució de la pandèmia ens respecti. No podem abaixar la guàrdia”, ha assenyalat en el seu compte oficial de Twitter, un missatge que ha acompanyat de l’etiqueta #VolverEsGanar.

En la mateixa línia s’ha manifestat l’organisme que presideix. “Celebrem i ens alegrem de la decisió final presa, fruit d’una coordinació important amb el CSD, Ministeri de Sanitat i resta d’agents”, ha indicat LaLiga. “Ho celebrem amb prudència perquè cal continuar complint els protocols i mesures de prevenció per assegurar que no hi ha cap problema en aquest retorn que ens il·lusiona. Això és possible pel compliment estricte de tots els protocols i indicacions que han dut a terme els clubs i els jugadors”, ha apuntat la patronal.

A més, LaLiga reconeix que tenen encara “data confirmada” per a la represa. “Ho decidirem en els pròxims dies, després de reunir-nos per coordinar els detalls“, ha conclòs. Aquest mateix dissabte, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que LaLiga té “llum verda” per reprendre la competició “a partir de la setmana del 8 de juny”.Més notícies

Pedro Sánchez anuncia que la Lliga tornarà el 8 de juny

El president del govern espanyol autoritza el retorn de la màxima competició estatal de futbol

Bartomeu visita la plantilla del Barça

El president blaugrana es desplaça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per reunir-se amb els futbolistes culers en la darrera sessió d’entrenament de la setmana

Nou comentari