La Lliga demana prudència: “Cal continuar complint les normes”

La patronal recorda que encara no hi ha una data confirmada per al retorn de la Primera i la Segona Divisió, però celebra que el govern espanyol hagi donat llum verda al retorn del futbol

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha mostrat la seva satisfacció per la confirmació que la Lliga Santander i la Lliga SmartBank es reprendran el pròxim 8 de juny i ha assegurat que aquest resultat és “fruit de la gran feina de clubs, jugadors, tècnics, el Consell Superior d’Esports (CSD) i els agents implicats”.

“Estem molt contents per la decisió, és fruit de la gran feina de clubs, jugadors, tècnics, el CSD i els agents implicats. Però és molt important seguir les normes sanitàries i que l’evolució de la pandèmia ens respecti. No podem abaixar la guàrdia”, ha assenyalat en el seu compte oficial de Twitter, un missatge que ha acompanyat de l’etiqueta #VolverEsGanar.

En la mateixa línia s’ha manifestat l’organisme que presideix. “Celebrem i ens alegrem de la decisió final presa, fruit d’una coordinació important amb el CSD, Ministeri de Sanitat i resta d’agents”, ha indicat LaLiga. “Ho celebrem amb prudència perquè cal continuar complint els protocols i mesures de prevenció per assegurar que no hi ha cap problema en aquest retorn que ens il·lusiona. Això és possible pel compliment estricte de tots els protocols i indicacions que han dut a terme els clubs i els jugadors”, ha apuntat la patronal.

A més, LaLiga reconeix que tenen encara “data confirmada” per a la represa. “Ho decidirem en els pròxims dies, després de reunir-nos per coordinar els detalls“, ha conclòs. Aquest mateix dissabte, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que LaLiga té “llum verda” per reprendre la competició “a partir de la setmana del 8 de juny”.

Més informació

Nou comentari