Món Esport
La Lliga treballa en dos possibles calendaris per reprendre les competicions

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha explicat que no pot “assegurar si serà amb gent o sense”, però que sí que pot garantir que les competicions nacionals i europees de clubs “terminaran segur” aquesta temporada. Segons el màxim dirigent de la patronal, la possibilitat de cancel·lar els tornejos és “un malson” que ara mateix ningú no es planteja.

“Estem treballant en dos calendaris. Un que comença el 6 de juny i en el qual les competicions nacionals i europees van en paral·lel; i un altre que va per blocs, en què primer s’acaben les competicions nacionals durant el juny i el juliol i després, fins a l’agost, es disputen les internacionals. Són escenaris que em donen la seguretat que tots els tornejos s’acabaran. No sé si amb gent o sense, però s’acabaran”, ha valorat Tebas en una entrevista amb diversos mitjans estrangers.

El president de la Lliga, que també ha assenyalat el 29 de maig com a possible dia de retorn de les competicions, ha descartat la possibilitat de cancel·lar la temporada 2019/20. “En l’àmbit esportiu, ni a Espanya ni a Europa s’ha plantejat aquesta qüestió, ja que encara queden setmanes per saber si això passarà o no. Aquesta decisió s’estudiarà en el moment en què no podem tornar a jugar. Ara és un debat estèril que genera conflictes d’interessos com està succeint en algun país, on els que estan lluitant per no baixar estan dient que no volen acabar el curs”, ha analitzat al respecte.

Tebas, com els jugadors, té clar que el més important és la salut de tots els implicats en la disputa d’un partit de futbol i és per això que “no hi haurà afeccionats als estadis fins que no ho permetin les autoritats sanitàries”. “No és una decisió que depengui de la Lliga ni dels clubs. Ja estem calculant quan seria la disminució en la venda d’entrades”, ha sentenciat sobre la seva actualització de la situació del futbol espanyol, afectat com gairebé tots els esdeveniments esportius per la pandèmia del coronavirus.Més notícies

Primer aniversari del 20-S

Notícia: Primer aniversari del 20-S
Comparteix
Notícia: Primer aniversari del 20-S - Mobile

La conferència de Quim Torra al TNC, en imatges

Notícia: La conferència de Quim Torra al TNC, en imatges
Comparteix
Notícia: La conferència de Quim Torra al TNC, en imatges - Mobile

Els futbolistes i la Lliga trenquen les negociacions per les pèrdues econòmiques

Notícia: Els futbolistes i la Lliga trenquen les negociacions per les pèrdues econòmiques
Comparteix
Les postures de la patronal i de l'Associació de Futbolistes Espanyols són massa distants
Notícia: Els futbolistes i la Lliga trenquen les negociacions per les pèrdues econòmiques - Mobile

Els capitans dels equips de la Lliga avisen Tebas: la salut és el més important

Notícia: Els capitans dels equips de la Lliga avisen Tebas: la salut és el més important
Comparteix
Els jugadors de la Primera Divisió espanyola deixen clar que estan a favor de rebaixar-se el sou, però no a disputar compromisos si les garanties sanitàries no són les adequades
Notícia: Els capitans dels equips de la Lliga avisen Tebas: la salut és el més important - Mobile

Nou comentari

Comparteix