Món Esport
La Lliga portarà el Clàssic del Camp Nou als tribunals ordinaris

Javier Tebas deixa ben clar que la data del Clàssic encara no és definitiva. LaLiga ha anunciat aquest dijous que ha pres la decisió de recórrer la resolució d’aquest dimecres del Comitè de Competició, que va programar el Barça-Madrid per al 18 de desembre, als tribunals ordinaris i al CSD, sense sol·licitud de mesures cautelars, “ja que el temps processal de la tramitació d’aquestes generaria una incertesa en els afeccionats d’Espanya i de tot el món com a conseqüència de seguir posposant la data segura d’aquest partit, emblema de la Lliga Santander”.

LaLiga apunta, com a primer motiu per estar en desacord amb la RFEF, que el Clàssic s’hauria de disputar en la primera data en què els partits implicats poguessin disputar el partit, el 4 de desembre, i no el 18 del mateix mes, segons el criteri establert en les Bases de Competició de Primera i Segona Divisió de la Federació Espanyola. L’entitat presidida per Tebas ha afegit que “no hi ha cap norma que estableixi que hagin de ser els clubs els que tinguin, mitjançant un acord, la potestat per fixar la nova data del compromís“. A més, l’organitzadora de la Primera Divisió també critica que no tingui la facultat de decidir en un assumpte tan important per a la comercialització dels drets audiovisuals de la competició.

“Finalment, sorprèn que el Comitè hagi accedit a la petició dels dos clubs de fixar la data de disputa del Clàssic el 18 de desembre, quan el calendari pactat amb l’RFEF (després d’una llarga negociació) assenyala el 18 de desembre com a jornada de la Copa del Rei i això impedeix que es posi cap jornada de Lliga durant aquesta; quelcom que encara és més sorprenent en existir una altra data, anterior, disponible per a la disputa del partit ajornat (el 4 de desembre) i que totes dues parts, LaLiga i l’RFEF, van decidir deixar disponible expressament per a la disputa de qualsevol partit ajornat o suspès de la primera volta del campionat de Lliga”, sentencia el comunicat.

 

 Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa