El govern espanyol permetrà reprendre les competicions de lligues professionals, realitzar esport a l’aire lliure a qualsevol hora i obrir instal·lacions cobertes, piscines i platges a partir de la fase dos. “L’esport es reprendrà sense públic i a porta tancada. Es permetrà l’entrada dels mitjans de comunicació per a la retransmissió de la competició”, ha recollit el BOE extraordinari publicat aquest cap de setmana.

El text aprovat per l’executiu de Pedro Sánchez indica que “el nombre de persones que podran accedir als estadis i pavellons en què es disputi una competició serà determinat pel Consell Superior d’Esports amb anterioritat a l’inici de la citada competició, seguint les recomanacions sanitàries d’higiene i prevenció”. Respecte a aquests tornejos, el document recorda que “en totes les instal·lacions s’hauran de seguir, en qualsevol cas, les mesures de prevenció i protecció establertes per les autoritats sanitàries”.

Una altra qüestió de gran rellevància és que el govern espanyol permetrà l’entrenament total, és a dir, no hi haurà restriccions per preparar el retorn a la competició, sobretot per a aquells esports col·lectius en què és fonamental entrenar en grup. Els esportistes podran utilitzar els vestidors, podran realitzar-se reunions tècniques de treball amb un màxim de quinze participants i els àrbitres també podran començar a utilitzar les instal·lacions per entrenar-se.Més notícies

Llum verda als entrenaments en grups reduïts de 10 jugadors

Notícia: Llum verda als entrenaments en grups reduïts de 10 jugadors
Comparteix
Els clubs de la Lliga començaran, aquest dilluns, la tercera fase del protocol de represa als entrenaments elaborat per LaLiga
Notícia: Llum verda als entrenaments en grups reduïts de 10 jugadors - Mobile

El Dortmund balla el Schalke en el derbi del Ruhr més estrany de la història (4-0)

Notícia: El Dortmund balla el Schalke en el derbi del Ruhr més estrany de la història (4-0)
Comparteix
El conjunt de Lucien Favre ha golejat el seu etern rival en el retorn del futbol a Europa
Notícia: El Dortmund balla el Schalke en el derbi del Ruhr més estrany de la història (4-0) - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: L'OBSERVADOR ASTORAT a maig 17, 2020 | 18:30
    L'OBSERVADOR ASTORAT maig 17, 2020 | 18:30
    FÚTBOL, TOROS, RELIGIONES: EL OPIO DEL PUEBLO, PANEM ET CIRCENSIS, THE SHOW MUST GO ON,........ / "PRÓXIMAMENTE EN LAS MEJORES SALAS Y EN SUS PANTALLAS DE TV"..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa