La Lliga vol tornar l’11 de juny amb el derbi sevillà

Javier Tebas revela els plans de la patronal, que ja compta amb el vistiplau de Pedro Sánchez perquè la pilota torni a rodar

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha anunciat que l’objectiu de la patronal és que la competició, autoritzada a reprendre’s a partir del 8 de juny, ho faci el dia 11 amb el derbi sevillà entre el Sevilla i el Reial Betis. “El president del govern espanyol va dir a partir del dilluns, que és quan es passa de fase i es considera que nosaltres ja podrem competir als estadis. Haurem d’analitzar els dies d’aquella setmana en funció dels entrenaments, ja que intentarem que tots els equips arribin als partits amb la mateixa preparació”, ha començat explicant a #Vamos.

“El que sí que és segur és que l’inici de la Lliga Santander serà el cap de setmana del 12, o fins i tot el dijous 11. Encara no està decidit, però les nostres intencions ara per ara són les de reprendre la competició amb el derbi sevillà entre el Sevilla i el Betis. El dijous 11 de juny a les 22.00 hores, és la idea”, ha revelat Tebas. El president de LaLiga ha qualificat de “sorpresa” l’anunci de Pedro Sánchez, encara que també ha apuntat que ja s’esperava que això passaria “després de treballar conjuntament des de fa mesos amb el CSD”. “No posarem presses ni correrem”, ha volgut deixar clar, però, el màxim dirigent de la competició de la regularitat estatal.

El president de LaLiga també ha informat que els entrenaments col·lectius, amb tots els efectius, es podran dur a terme a partir del pròxim 1 de juny. De moment, i des d’aquest dilluns, el màxim nombre de futbolistes que podran integrar una sessió d’entrenament serà de 14. “Hem de seguir amb màxima precaució. Hem passat fases molt complicades i no volem avançar terminis“, ha insistit. Tebas, a més, també ha explicat que aquesta setmana, en principi, ja s’anunciaran els horaris de les quatre primeres jornades postcoronavirus. El protocol “ja està tancat” i “només ens queda un assumpte important: els mitjans de comunicació”. “Tots volen entrar als estadis i això serà impossible”, ha avisat.

Més informació

Nou comentari