La Lliga es posa interessant (1-1)

L‘Atlètic de Madrid ha jugat un dels partits ajornats que encara li quedaven per disputar i no ha pogut aprofitar l’oportunitat per esdevenir més líder de la Lliga. Els matalassers han ensopegat al Ciutat de València i han empatat contra el Llevant (1-1).

Els dos gols que hi ha hagut al partit han estat a la primera meitat. El primer, obra de Bardhi, un dels jugadors amb més talent del Llevant, però que no pot acabar d’explotar a causa de la seva irregularitat i les seves lesions. Pocs minuts més tard, Llorente ha empatat el duel, però des de les acaballes de la primera part fins al final del partit, els del Cholo Simeone no han estat capaços d’acabar de remuntar el marcador.

Amb aquest empat, l’Atlètic de Madrid continua sent líder, però, amb els mateixos partits jugats que el Barça, només li treu nou punts. És imprescindible que els blaugrana guanyin el partit contra els matalassers al Camp Nou si volen tenir alguna opció aquesta temporada. El Reial Madrid, amb un partit més, és a sis punts dels seus veïns. Hi ha Lliga.