Món Esport
La Lliga es podrà veure gratuïtament a les residències de gent gran
  • CA

Mediapro i LaLiga han arribat a un acord per oferir gratuïtament els partits de la Lliga Santander i la Lliga Smartbank, les dues màximes categories del futbol estatal, a totes les residències de gent gran espanyoles que ho sol·licitin, segons han informat mitjançant un comunicat. Tots els compromisos restants de la temporada 2019/20 es podran veure a través de LaLigaTVBar, el canal destinat a hostaleria i establiments públics, i es podrà demanar mitjançant els diversos operadors de telecomunicacions que l’ofereixen.

Aquest gest busca trencar amb l’aïllament i la soledat que estan patint els residents i el personal laboral per culpa de la crisi sanitària del coronavirus, que ha obligat a tots els residents en centres assistencials per a la tercera edat confinar-se en els establiments sense poder veure els seus familiars. “LaLiga i Mediapro volen portar el futbol a tots aquests centres perquè l’emoció dels partits els ajudi a sobrepassar la situació”, ha indicat la nota emesa a través dels canals oficials de la patronal i el grup mediàtic.

Després de més de 70 dies d’aïllament, els afeccionats més veterans de l’Estat podran gaudir dels partits dels seus equips preferits. La generació de la ràdio podrà veure ara en alta definició els enfrontaments de la Primera i la Segona Divisió espanyoles.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa