El retorn de la Lliga s’endarrereix

Segons ha informat la ‘Cadena COPE’, LaLiga ha arribat a la conclusió que els equips necessiten més temps per preparar la seva posada a punt

Canvi de plans de LaLiga. Segons ha informat la Cadena COPE, la Primera i la Segona Divisió espanyoles no es podran reprendre el 12 de juny tal com tenia previst l’organisme que presideix Javier Tebas. La patronal, sempre segons el mateix mitjà, ha pres la decisió després d’una reunió en què s’ha arribat a la conclusió que els equips necessiten més temps per preparar la seva posada a punt i evitar que el retorn a la competició estigui acompanyat de moltes lesions.

A Alemanya, per exemple, en la primera jornada després de l’aturada forçada pel coronavirus ja hi va haver 14 contratemps físics entre la Bundesliga i la 2. Bundesliga. La ràdio citada ha afegit que el pròxim 28 de maig LaLiga té previst revelar el calendari complet de totes les jornades de la temporada 2019/20 restants. Fins a l’1 de juny, la intenció és que els equips es continuïn entrenant en grups de 10 futbolistes com a màxim. Després ja es passarà a la darrera fase del protocol de retorn a la competició, que contemplarà les sessions col·lectives.

En principi, tot apunta que el primer partit de la Lliga Santander que es disputarà després de més de dos mesos serà el derbi entre el Sevilla i el Betis. El dia, ara per ara, encara és una incògnita. “Els clubs, els directius, els jugadors i els àrbitres de LaLiga estem il·lusionats amb el retorn, però la competició només començarà quan les autoritats sanitàries ho considerin possible. El treball de coordinació amb el Consell Superior d’Esports i la Federació Espanyola és i serà clau”, s’ha limitat a dir, a través del seu compte de Twitter, Javier Tebas.

Més informació

Nou comentari