Món Esport
El Lleida porta a l’Audiència Nacional la seva petició per acabar la temporada de Segona B
  • CA

El Lleida Esportiu ha emès un comunicat aquest divendres amb el qual ha informat que ha sol·licitat al Jutjat Central del Contenciós-Administratiu de l’Audiència Nacional una mesura cautelar a tall de protesta contra la resolució de la temporada 2019/20 del futbol no professional per part de la Federació Espanyola. El club català, cinquè classificat del Grup 3 de la Segona Divisió B, no participarà en el play-off d’ascens després de quedar-se a tres punts de la quarta posició.

La petició de l’entitat lleidatana, segons ha informat a través de la nota oficial, es queixa concretament de “la resolució de la presidenta del Consell Superior d’Esports relativa a les competicions esportives no professionals de la temporada 2019/20 dictada el 30 d’abril de 2020”, que va acordar que fos la Comissió Delegada de la Federació Espanyola qui es pronunciés i resolgués si la temporada a Segona Divisió B havia de ser represa o no i, en cas negatiu, la forma de determinació del règim d’ascens a Segona.

El Lleida ha demanat que la decisió de la Federació sigui declarada “nul·la de ple dret” i que es puguin disputar les deu jornades que quedaven per finalitzar el curs abans de celebrar un play-off d’ascens a Segona al qual, en principi, hi aniran el Castelló, el filial del Barça, el Sabadell i el Cornellà com als representants del Grup 3. Caldrà veure si la petició dels del Camp d’Esports tira endavant o, d’altra banda, no aconsegueix canviar res.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ni fu ni fa a maig 30, 2020 | 12:55
    Ni fu ni fa maig 30, 2020 | 12:55
    El LLEIDA ESPORTIU te tota la raó, els ASCENSOS i els DESCENSOS es jugam al terreny de joc i no als despatxos...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa