Món Esport
Les llàgrimes de Neymar després de la derrota a la final de la Champions
  • CA

Neymar Jr es va quedar a només un pas de guanyar la seva segona Champions League. L’astre brasiler va conduir, juntament amb Kylian Mbappé, el Paris Saint-Germain cap a la final de la Lliga de Campions, però en el partit decisiu el Bayern de Munic es va imposar al conjunt parisenc gràcies a un solitari gol de Kingsley Coman a la segona meitat. L’exjugador del Barça va intentar liderar la reacció francesa, però no se’n va sortir.

Quan va acabar la final, Neymar no va poder evitar les llàgrimes d’impotència i de decepció. El brasiler va haver de ser consolat pels seus companys d’equip i pels rivals. El PSG va estar a només un partit de guanyar la primera Champions de la seva història i veure satisfet el seu projecte multimilionari, però el Parc dels Prínceps haurà de continuar esperant l’orelluda com a mínim una temporada més.

Neymar, després de la final de la Champions | Europa Press
Neymar, en una acció del partit contra el Bayern de Munic | Europa Press
Llàgrimes de Neymar després de perdre la final de la Champions | Europa Press
Neymar, després de la final de la Champions contra el Bayern | Europa Press

Després del partit, Neymar va utilitzar els seus perfils oficials a les xarxes socials per felicitar el Bayern de Munic i lamentar la desfeta. “Perdre forma part de l’esport. Ho hem intentat tot, hem lluitat fins al final. Gràcies pel suport i estima de tots vostès. Felicitats al Bayern”, va piular el brasiler.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa