Món Esport
El Liverpool queda tocat per tota la temporada
  • CA

El darrer partit del Liverpool a la Premier League ha estat una desgràcia per diversos motius. El primer és que no han estat capaços de superar l’Everton, l’etern rival i líder de la Lliga actualment, el segon és que han atribuït l’empat al VAR i la seva indignació s’ha fet manifesta arreu, però el tercer, que no té res a veure amb el resultat, ha estat el més greu.

Virgil van Dijk, líder de la defensa dels reds i de l’equip en general, ha caigut lesionat i, hores més tard, s’ha confirmat el pitjor: el central neerlandès es perdrà tota la temporada. Van Dijk s’ha trencat el lligament creuat anterior del genoll dret, una de les lesions més greus del món de l’esport i, entre l’operació, la rehabilitació i la recuperació, no podrà tornar a jugar a futbol fins d’aquí a uns set o vuit mesos.

Això suposa que, virtualment, el Liverpool perd un dels seus futbolistes més importants, si no el que més, per tot el curs, cosa que els deixa en una situació molt delicada a la Premier League i també a la Champions. Així, els reds perden gran part de la seva condició de favorits i el Manchester City de Pep Guardiola podria aprofitar aquesta ocasió per tornar a conquerir la Lliga anglesa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa