Món Esport
El Liverpool ofereix empleats d’Anfield per ajudar a supermercats

El Liverpool ha confirmat aquest diumenge el tancament de totes les seves instal·lacions i ha ofert als supermercats pròxims l’ajuda dels empleats d’Anfield, i ha demanat als aficionats donacions per contribuir a la compra d’aliments per als afectats per la crisi del coronavirus.

“El club es compromet a continuar ajudant a la seva comunitat i als més necessitats. Hem fet una crida als afeccionats perquè donin aliments a Anfield. No obstant això, atès que aquestes ubicacions romandran tancades fins al 4 d’abril, encoratgem qualsevol que ho desitgi a fer una donació a través d’un missatge de text”, assenyala el comunicat. El cost dels missatges anirà directament als bancs d’aliments del comtat de Merseyside.

Hores abans, el CEO de l’entitat, Peter Moore, ha enviat un missatge als responsables dels supermercats de Merseyside. “Els nostres empleats de l’estadi estan oferint el seu temps i experiència en voluntariat per ajudar amb el control de multituds, la gestió de cues, el control d’estacionament, ajudar els ancians i malalts a portar els seus aliments als seus cotxes, etc. Són realment els millors i estarien encantats d’ajudar-vos de qualsevol manera que considereu apropiada i segura”, ha escrit a la xarxa social Twitter.

El vigent campió d’Europa ha confirmat també que, “prioritzant la salut i la seguretat” dels seus afeccionats i treballadors, ha decidit tancar del 18 de març al 4 d’abril el seu restaurant Bootroom, així com les seves botigues oficials al Regne Unit i Irlanda. També estarà tancat el tour pel museu d’Anfield.

“El club entén que alguns seguidors puguin estar decebuts. No obstant això, tenint en compte l’últim consell del govern sobre el distanciament social, creiem que és el nostre deure prendre mesures decisives per protegir els nostres seguidors i el personal”, ha sentenciat l’entitat red.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa