El Liverpool cau amb estrèpit contra l’equip revelació de l’inici de la Premier (7-2)

El Tottenham i l’Aston Vila van signar aquest diumenge dues exhibicions increïbles i van golejar uns desconeguts Manchester United (1-6) i Liverpool (7-2), respectivament. Els red devils i els de Klopp van protagonitzar dues desfetes històriques i ridícules que, al mateix temps, van permetre a l’Everton de Carlo Ancelotti consolidar-se com al líder en solitari de la Premier League.

Old Trafford va ser un Teatre dels Somnis per als de José Mourinho, que tornava a una de les seves excases i que va poder veure un dels millors partits dels spurs des de la seva arribada a la banqueta, encara que ajudat per un pèssim dia del United, que fins i tot es van avançar als dos minuts mitjançant un penal de Bruno Fernandes.

No obstant això, cinc minuts després ja guanyava l’equip londinenc, on Reguilón va ser titular, gràcies als gols d’Ndombele i Son. La vermella a Martial abans de la mitja hora per agredir Lamela va impulsar el Tottenham a llançar-se clarament per la victòria i Kane i Son van ampliar diferències abans del descans (1-4). A la represa no va haver-hi reacció dels de Manchester i Aurier i Kane van certificar la dolorosa golejada davant David de Gea.

El festival de gols del diumenge va continuar al Villa Park, on l’Aston Vila va viure una autèntica festa davant el Liverpool. L’actual campió va patir una duríssima derrota per 7-2 i va deixar una imatge desconeguda. Ollie Watkins (3), McGinn, Barkley i Grealish (2) van marcar les dianes contra un conjunt red en què només va estar afinat Mohamed Salah, autor d’un doblet. Amb aquest resultat, l’Aston Villa ha guanyat els tres partits que ha disputat i s’ha erigit en l’equip revelació de l’inici de curs a Anglaterra.