Món Esport
El Madrid torna a perdre la seva estrella
  • CA

Eden Hazard, l’estrella del Reial Madrid, ha tornat a patir una lesió que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant unes setmanes. El davanter belga va patir un cop davant l’Espanyol, com el mateix Zidane ha reconegut en roda de premsa, i ja no va jugar el darrer partit a Getafe. La seva baixa s’ha confirmat de cara al partit a San Mamés i el tècnic francès dels merengues ha posat en dubte que pugui tornar abans que acabi la Lliga: “Esperem que sigui poca cosa, però el cop és fort”.

El pas d’Eden Hazard pel Reial Madrid no està sent un camí de roses. El belga, que va arribar al conjunt blanc aquest estiu per 100 milions d’euros, no ha parat de patir lesions durant tota la temporada, que han impedit que rendeixi al nivell desitjat. De fet, molts d’aquests problemes físics han arribat en moments en els quals Hazard començava a entrar en una bona dinàmica de joc i les lesions ho han interromput. Aquesta és la quarta vegada que el belga es perd un tram de la temporada per culpa del seu estat de forma.

El Madrid encara un tram decisiu de la temporada. Són l’equip que ha aconseguit més bons resultats després de l’aturada pel confinament, ja que no han cedit cap punt, però han de continuar pel mateix camí si volen aixecar el títol de Lliga i aquesta lesió pot ser un contratemps important. Ara bé, sembla que el belga sí que s’haurà recuperat a principis d’agost, quan els blancs intentaran remuntar l’eliminatòria de Champions davant el Manchester City de Pep Guardiola.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa