Món Esport
A França perden la paciència amb Messi: “Fantasma”
  • CA

El davanter argentí Leo Messi ha estat el gran fitxatge d’aquest estiu del París Saint-Germain (PSG). Després de triomfar al Futbol Club Barcelona, el qui per molts és el millor jugador de la història d’aquest esport arribava a França amb l’objectiu i l’exigència de fer-ho tan bé o encara millor que al Barça, ja que al Parc dels Prínceps de la companyia dels astres Neymar Jr. i Kylian Mbappé. Tanmateix, el seu inici de temporada ha estat força decebedor. Ha marcat només tres gols, tots ells a la UEFA Champions League, i les lesions i els problemes físics també estan entorpint la seva continuïtat.

Tant és així que la premsa francesa ha començat a sembrar la llavor del dubte sobre el rendiment del futbolista argentí. Després de l’empat a cap gol contra l’Olympique de Marsella en el clàssic gal, Messi va rebre forces pals al diari esportiu l’Équipe, on se’l va catalogar de “fantasma” per la seva actuació irrellevant i va rebre un suspens com a nota al seu partit. L’argentí no va tenir la millor de les rebudes a Marsella, on el van acusar de mercenari per haver abandonat el Futbol Club Barcelona i fins i tot un espontani va saltar a la gespa per aturar una acció de perill de Messi.

El seu excompany al Barça i amic Thierry Henry, que coneix el futbol francès a la perfecció, ha opinat el seu rendiment i ha mostrat una evident preocupació per Messi. “No sé si està trist, però el veig molt aïllat, sense participació”, ha assegurat Prime Video, “jo ho passo malament quan el veig jugar”. Ara bé, cal destacar que el llegendari exfutbolista francès responsabilitza directament l’entrenador Mauricio Pochettino del rendiment insatisfactori de Messi: “Jo crec que no hauria de jugar a la banda, sinó al centre”.



Més notícies
Carles Puyol, exjugador del Barça | EFE
Puyol valora el clàssic i defensa el Barça de Koeman
Notícia: Puyol valora el clàssic i defensa el Barça de Koeman
Comparteix
La llegenda blaugrana ha assegurat que el partit es va decidir "pels detalls"
Les taquilles del Camp Nou, en arxiu | FC Barcelona
La impressionant xifra de milions que va recaptar el Barça pel clàssic
Notícia: La impressionant xifra de milions que va recaptar el Barça pel clàssic
Comparteix
El president Joan Laporta ja havia alertat amb anterioritat que era molt important la venda d'entrades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa