Món Esport
La reacció de Messi a la renovació de Mbappé

Està clar que la renovació de Kylian Mbappé amb el Paris Saint-Germain és una de les notícies de l’any. Una continuïtat d’impacte i força inesperada tenint en compte el que va passar l’estiu passat. I una continuïtat que ha generat diferents onades de reaccions. Una d’aquestes és la de Leo Messi. L’argentí, ara mateix en un clar segon pla a l’equip francès, s’ha alegrat molt amb la situació, tal com ha informat el diari Marca.

Amb Mbappé, el PSG té més possibilitats de guanyar la Champions

Per una banda, i segons aquestes informacions, Messi ha celebrat la notícia pel component esportiu. Tenir a Mbappé en un equip multiplica les seves possibilitats de guanyar partits i competicions. I el set vegades Pilota d’Or vol arrodonir la seva carrera aixecant, més enllà del Mundial amb la selecció argentina, la seva cinquena UEFA Champions League. Si bé no guanyarà la Pilota d’Or, el francès és ara mateix el jugador més habilidós del món. Ho va demostrar en l’eliminatòria entre parisencs i madrilenys, en la qual era el protagonista fins que un tal Karim Benzema es va inspirar.

Messi, sense el focus mediàtic a sobre d’ell

En segon lloc, Messi està content per una qüestió mediàtica. És a dir, agraeix que el focus mediàtic estigui fora de la seva figura. Per qüestions òbvies, ell sempre ha estat al peu del canó. Per exemple, després de l’eliminatòria que el Futbol Club Barcelona va perdre incomprensiblement contra el Liverpool, ell va quedar assenyalat. I això que va ser el millor dels blaugranes, havent marcat dos gols en l’anada i havent generat moltes ocasions en la tornada. Per tant, el fet que ara Mbappé sigui més protagonista que mai el calma.

Ara, per a Messi, s’obre un panorama inèdit. I és que feia molt de temps que no era un actor tan secundari en un equip de futbol. Des dels temps de Ronaldinho, en els quals l’argentí era el suplent de Ludovic Giuly al Barça de Frank Rijkaard. I fa dues dècades d’això. Després que aterrés al Parc dels Prínceps l’estiu passat, l’expectació que hi havia en ell ha anat decreixent perquè no ha complert les expectatives que havia aixecat.

Ara, Mbappé tindrà les regnes de l’equip i caldrà veure com s’hi adapta Messi. L’estiu és llarg i poden passar moltes coses, però a hores d’ara, després que s’hagi confirmat que el seu amic Ángel di María marxa, Neymar Jr podria ser el següent. I interessa qui va ser company de Messi durant quatre temporades al Barça i qui és amic precisament de Mbappé: Ousmane Dembélé.



Més notícies
Karim Benzema i Kylian Mbappé, amb la selecció francesa | Europa Press
VÍDEO | Benzema reflecteix el mal perdre del madridisme pel cas Mbappé
Notícia: VÍDEO | Benzema reflecteix el mal perdre del madridisme pel cas Mbappé
Comparteix
El davanter del Reial Madrid ha tingut una reacció molt sonada en una entrevista amb Movistar Plus
Ousmane Dembélé, davanter del Barça | Europa Press
Decisió definitiva sobre el futur de Dembélé
Notícia: Decisió definitiva sobre el futur de Dembélé
Comparteix
El jugador francès no continuarà al Barça, sempre que no hi hagi una sorpresa d'última hora
Karim Benzema i Kylian Mbappé, durant un entrenament de la selecció francesa | Europa Press
Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Notícia: Mbappé deixa en evidència Florentino Pérez i els jugadors del Madrid
Comparteix
Els blancs han fet publicacions a les xarxes reivindicant el seu madridisme, i el francès els acusa d'haver obeït ordres
Mbappé, amb tots els jugadors del PSG que havien estat al Madrid | @KMbappe
Els dos gestos de Mbappé que indignen el madridisme: “Se’n fot”
Notícia: Els dos gestos de Mbappé que indignen el madridisme: “Se’n fot”
Comparteix
La renovació del davanter francès amb el PSG encara fa molt mal al club blanc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa