El Club Deportivo Leganés, un dels equips que comparteix la zona de descens de Primera Divisió amb l’Espanyol i el Mallorca, ha sorprès les xarxes quan, des del compte de Twitter, han començat a fer un seguiment en directe del partit que havien de jugar aquest cap de setmana davant el Valladolid. El duel no s’ha pogut disputar per culpa de la crisi del coronavirus, però tot i això han uns minuts abans del suposat inici han començat a aparèixer tuits que narraven el partit.

“Jugada de VAR! L’àrbitre ha vist una mà a l’interior de l’àrea, però… el VAR està tancat!”. Aquest és un exemple dels missatges que s’han pogut llegir durant tota l’estona en què s’havia de disputar el partit. L’humor ha estat present durant tota la narració i, com no podia ser d’una altra manera, el Leganés ha acabat guanyant el duel.

Un cop la població ja comença a assumir la gravetat del coronavirus, ja treuen el cap les primeres iniciatives que volen alleugerir la duresa del moment i, fins i tot, combatre l’avorriment que pot patir la gent a casa. Les distraccions són importants en una situació com aquesta i l’exemple del Leganés és un gest que els honora.Més notícies

Dos positius per coronavirus a l’equip tècnic de l’Alabès

Notícia: Dos positius per coronavirus a l’equip tècnic de l’Alabès
Comparteix
La plantilla també s'haurà de sotmetre a proves per comprovar que no hi hagi cap infectat entre els futbolistes
Notícia: Dos positius per coronavirus a l’equip tècnic de l’Alabès - Mobile

La Lliga i la Federació plantegen dos escenaris diferents per acabar la temporada

Notícia: La Lliga i la Federació plantegen dos escenaris diferents per acabar la temporada
Comparteix
Tots dos organismes dissenyen plans extraordinaris amb la intenció de no donar la competició com a finalitzada
Notícia: La Lliga i la Federació plantegen dos escenaris diferents per acabar la temporada - Mobile

Nou comentari

Comparteix