Món Esport
Lamentable pancarta racista durant el partit del Manchester City
  • CA

Poc després que comencés el partit entre el Manchester City i el Burnley, que va finalitzar amb clar triomf de l’equip de Pep Guardiola, una avioneta va sobrevolar l’Etihad Stadium, escenari del matx, amb una pancarta racista lamentable. “White Lives Matter Burnley”, en català “Les vides blanques importen Burnley”, va exhibir l’aeronau per espatllar una nova jornada a la Premier League marcada per les protestes contra les discriminacions racials.

Els fets han estat condemnats, és clar, per la majoria de participants en aquell partit. “El Burnley condemna aquestes accions i vol deixar clar que els responsables no són benvinguts en el nostre club. Això no representa en cap cas el Burnley i cooperarem plenament amb les autoritats per identificar els responsables”, ha comunicat el rival del Manchester City, els afeccionats radicals del qual van protagonitzar els fets.

“El club té un registre orgullós a l’hora de tractar amb tots els gèneres, religions, fes i també el racisme”, ha sentenciat el Burnley. Per la seva banda, Pep Guardiola també s’ha mostrat molt crític amb l’acció: “No hi ha cap problema amb la vida dels blancs. El problema és la vida dels negres”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa