Món Esport
LaLiga detecta cinc possibles partits arreglats aquesta temporada
  • CA

El departament d’Integritat i Seguretat de LaLiga ha detectat “cinc partits potencialment sospitosos d’arreglaments” aquesta temporada, 24 duels menys que els detectats l’any passat. La Tercera Divisió, amb tres, és la categoria més sospitosa, mentre que la Lliga Iberdrola, màxima categoria del futbol femení espanyol, i la Segona Divisió B, amb un cas cadascuna, són les altres competicions afectades.

 

La principal diferència respecte a l’any passat ha estat que, fins ara, no s’ha detectat cap irregularitat ni en la Lliga Santander ni en la Lliga 1|2|3, les dues màximes divisions espanyoles. LaLiga no ha informat en relació als equips implicats en els cinc partits polèmics. L’entitat que regeix el futbol espanyol ha celebrat la reducció de partits arreglats: “Amb aquestes dades es reforça el treball de prevenció en tot el futbol espanyol per evitar, detectar, investigar i denunciar qualsevol mena d’activitat relacionada amb l’adulteració del resultat d’un partit“.

 

“L’èxit en el monitoratge d’alertes, a més de l’actualització i millora constants del software Tyche que manegen els nostres analistes des del 2017, recau en el treball de prevenció que estem duent a terme a través de tallers d’integritat en el futbol professional, el futbol base, el futbol sala i el futbol femení“, ha declarat el director del departament d’Integritat i Seguretat de LaLiga, Florentino Villabona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa