Món Esport
La UEFA tremola: els millors clubs europeus ja han acordat una Superlliga
  • CA

Football Leaks torna a la càrrega després de revelar diferents irregularitats en el compliment del joc net financer per part del PSG i el Manchester City. El portal ha informat de l’existència d’un projecte per crear una Superlliga de 16 equips que posaria punt final a la Champions League a partir de la temporada 2021/22. Sempre segons el mateix portal, un total de 16 equips han arribat a un acord secret per comercialitzar, organitzar i executar una competició sota el seu control i, per tant, deslligar-se de la UEFA.

 

Reial Madrid, Barça, Manchester United, Juventus, Chelsea, Arsenal, PSG, Manchester City, Liverpool, Milan i Bayern són els fundadors d’una Superlliga que comptarà amb l’Atlètic de Madrid, el Borussia Dortmund, l’Olympique de Marsella, l’Inter de Milà i la Roma com a convidats inicials.

 

Els onze creadors del torneig mai s’enfrontarien al descens i, sempre segons els documents publicats, la lliga tindria dues fases: una ronda de grups i una altra d’eliminatòries. Football Leaks, a més, també apunta les participacions que tindrien els clubs individuals en l’empresa conjunta registrada a Espanya (el Madrid tindria el 18,77% i el Barça el 17,61%). Tot i que només són rumors, cal destacar que alguns presidents d’aquestes entitats, com Florentino Pérez, ja han deixat clares en més d’una ocasió les seves intencions de crear una competició entre els conjunts més potents del continent europeu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa