Món Esport
La UEFA i els clubs europeus descarten la Superlliga
  • CA
Ceferin i Agnelli, durant la roda premsa de la UEFA i l'ECA.
Ceferin i Agnelli, durant la roda premsa de la UEFA i l’ECA. | @ECAEurope

Aleksander Ceferin, president de la UEFA, i Andrea Agnelli, màxim dirigent de l’Associació de Clubs Europeus (ECA) i de la Juventus de Torí, han negat la possibilitat que s’acabi creant una Superlliga europea tal com va filtrar fa unes setmanes que filtra Football Leaks. En una roda de premsa organitzada a Brussel·les, el primer ha assegurat que “la Superlliga està fora de debat” i que “gairebé ningú ho ha discutit el 2018”.

 

“Estem feliços com estem. La Superlliga està descartada pel que fa a l’ECA i la Juventus. No hi ha converses al voltant d’aquesta des del 2015”, ha afegit Agnelli, que s’ha mostrat molt reticent a la creació d’una competició privada i secreta al marge de la UEFA, a qui considera una organització bàsica “no només del futbol europeu, sinó també del mundial” i amb qui “tenim tots els elements per a treballar i ser feliços junts”. “El futur s’ha d’escriure”, ha sentenciat.

 

D’altra banda, Ceferin també ha reconegut que la UEFA està preparant la instauració del videoarbitratge en les seves competicions. El president ha estat clar i concís: el VAR arribarà a la Champions League i la resta de tornejos que organitza la temporada vinent com a molt tard. El màxim dirigent de l’organisme europeu ha informat que “ja hem començat les preparacions”, tant en l’àmbit de “formació dels àrbitres” com en el dels “aspectes tècnics”. “Espero un informe que arribarà d’aquí a una setmana. Després ja veure quan el podem implementar”, ha anunciat abans que Agnelli deixés clar que hi ha alguna possibilitat que el videoarbitratge arribi als tornejos internacionals abans del final de l’actual temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa