Món Esport
La Supercopa d’Espanya tindrà format de ‘final four’ i es tornarà a jugar a l’estranger
  • CA
Luis Rubiales, durant els 'Desayunos Deportivos' d'Europa Press.
Luis Rubiales, durant els ‘Desayunos Deportivos’ d’Europa Press. | Europa Press

El format de la Supercopa d’Espanya canviarà radicalment a partir de la pròxima edició de la competició. Així ho ha anunciat Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, en un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press. El màxim dirigent del futbol espanyol ha informat que el nou model per a la Supercopa, que el pròxim any també es tornarà a disputar fora d’Espanya, es basarà en una final four amb tres partits, dues semifinals i una final.

 

Els equips participants seran, sempre segons Rubiales, el primer i el segon classificat de la Lliga Santander i els finalistes de la Copa del Rei. El president de la RFEF no ha especificat quins conjunts supliran en cas que, per exemple, un equip sigui el millor de la Primera Divisió i, al mateix temps, arribi a la final de la Copa. No hi haurà partit de consolació entre els perdedors de les semifinals en una competició que es disputarà a l’estranger per “no corrompre la norma bàsica de jugar de local fora de casa”. La temporada passada, Barça i Sevilla ja van traspassar fronteres per primer cop i van disputar-se el supercampionat d’Espanya a partit únic a Tànger.

 

Tot i que l’Assemblea de la Federació encara ho ha de ratificar, la Supercopa d’Espanya canviarà radicalment de format pràcticament segur. En la mateixa compareixença, Luis Rubiales ha insistit que no renunciarà a la candidatura d’Espanya per acollir el Mundial del 2019: “No deixaré de córrer una cursa si tinc possibilitats de guanyar-la…”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa