Món Esport
La policia britànica deixa de buscar Emiliano Sala, futbolista desaparegut
  • CA
Dues persones col·loquen la bandera de l’Argentina en la ofrena floral a Emiliano Sala. | EFE

La policia de l’illa de Guernsey ha comunicat aquest dijous que ha finalitzat les operacions de recerca de l’avió privat en què viatjava el futbolista argentí Emiliano Sala perquè les possibilitats de supervivència del jugador i del pilot són “extremadament remotes”. Després de pràcticament tres dies buscant l’aeronau desapareguda, les autoritats de la Batllia britànica han decidit cancel·lar una investigació que només es tornarà a obrir “en cas que hi hagi un desenvolupament significatiu”.

 

 

“Tot i els màxims esforços realitzats per aire i dels actius de busca de les Illes del Canal, Regne Unit i França, no hem pogut trobar cap rastre de l’avió, el pilot o el passatger”, comença explicant un text que detalla les operacions realitzades per la policia: “Hem recorregut una àrea d’aproximadament 1.700 milles en més d’una ocasió i hem examinat dades telefòniques i imatges via satèl·lit. Han estat al voltant de 24 hores de contínua recerca, amb 80 hores de temps de vol entre tres avions i cinc helicòpters. Dots bots salvavides també han estat implicats, igual que diferents vaixells de passatgers i pesquers”.

 

“Hem revisat tota la informació disponible, a més de saber quin equipament d’emergència hi havia a l’avió desaparegut, i hem pres la difícil decisió de posar punt final a la recerca. Les opcions de supervivència en aquest moment són extremadament remotes. Els familiars han estat informats d’aquesta decisió i els meus pensaments es dirigeixen cap a ells en aquests moments difícils”, conclou el comunicat, firmat pel cap del Port de Guernsey, David Barker.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa