Món Esport
La lliga alemanya elimina els partits dels dilluns per la pressió dels seguidors
El Signal Iduna Park, estadi del Borussia Dortmund, durant un partit de Champions League.
El Signal Iduna Park, estadi del Borussia Dortmund, durant un partit de Champions League. | Borussia Dortmund

Alemanya demostra que, per a ells, el futbol encara és dels aficionats. Després de la pressió dels seguidors, la Bundesliga ha anunciat que suprimirà els partits dels dilluns a partir de la temporada 2020/21, quan finalitzarà l’actual contracte amb les televisions. La situació és oposada a la que es viu a la Lliga Santander, on futbolistes i afeccionats fa temps que demanen a Tebas que s’aboleixin els horaris que no afavoreixen l’espectacle.

                                                   

La primera jornada després de la darrera aturada de seleccions del 2018 contempla el primer partit de la història de la lliga alemanya que es disputarà un dilluns. Nuremberg i Bayer Leverkusen estan citats al Max-Morlock-Stadion per jugar un dels cinc duels de la temporada que els clubs van acordar, el 2016, que es durà a terme després del cap de setmana. Els aficionats havien planificat una acció de protestes durant tota la jornada basada en el fet de no animar els seus equips durant el primer temps de tots els compromisos i la Bundesliga ha reaccionat.

 

Cal destacar que els espectadors del futbol alemany ja protestaven des del setembre, quan hi va haver algunes accions contra la comercialització del futbol. El fet que no es juguin partits els dilluns provocarà que el calendari dels diumenges estigui més atapeït.Més notícies

Nou comentari

Comparteix