Món Esport
La fugida de Bale després d’una pregunta incòmoda
  • CA

Després de la derrota de Gal·les per 0-4 contra Dinamarca, Gareth Bale ha atès els mitjans de comunicació. El gal·lès, després de queixar-se d’una decisió arbitral presa abans del segon gol danès, ha abandonat l’entrevista en ser preguntat pel seu futur. Bale no passa pel seu millor moment, i en aquesta Eurocopa no ha pogut ser el líder que la seva selecció necessitava, i els rumors sobre la seva possible retirada del combinat nacional han anat en augment. De tota manera, en ser qüestionat per això, el davanter no ha volgut contestar.

El futbolista del Reial Madrid té ja 31 anys, i s’especulava sobre la possibilitat que deixés la selecció després de l’Eurocopa. En aquest sentit, un periodista li ha preguntat si el partit de Dinamarca havia estat el seu últim amb Gal·les. Aquesta pregunta no li ha agradat gens al davanter gal·lès, que ha marxat sense respondre i visiblement enfadat.

Tanmateix, poc després d’aquesta fugida, Bale ha tancat els rumors amb unes declaracions en un mitjà local. El davanter de Cardiff ha anunciat la seva voluntat de seguir jugant amb Gal·les, i ha carregat contra les “preguntes estúpides” que li fan. Bale ha volgut acabar amb les especulacions d’una vegada per totes, assegurant que està concentrat en portar la seva selecció al mundial de 2022.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa