Món Esport
La Fiscalia turca demana 12 anys i mig de presó per a Arda Turan
  • CA

A Arda Turan no paren de reproduir-se-li els problemes. La Fiscalia turca ha presentat càrrecs contra el jugador del Barça cedit al Basaksehir (amb opció de compra obligatòria) i ha demanat 12 anys i mig de presó per al migcampista per diversos delictes de lesions i amenaces.

 

Com a conseqüència de la baralla entre futbolista i el popular cantant Berkay –que va acabar amb el nas trencat– després que el primer intentés seduir la dona del segon, el fiscal considera que Arda Turan ha comès un delicte d’assetjament sexual, ha vulnerat la seguretat general, ha provocat lesions intencionades i ha portat una arma sense tenir llicència. Segons Hürriyet, mitjà de comunicació local, l’exblaugrana ha estat denunciat per l’artista i ara s’enfronta a una possible condemna de més de 12 anys en un centre penitenciari.

 

Quan encara s’estan aclarint els fets que van succeir, les informacions de la premsa turca apunten que, en sortir de la discoteca on es va produir l’enfrontament, Turan va seguir Berkay i la seva dona a l’hospital en què van anar. Allà, al migcampista –que encara està complint una sanció de 16 partits per un altre incident, aquell sobre el terreny de joc– se li va disparar un tret de la seva pistola de forma fortuïta. A banda d’això, la cadena CNNTürk explica que la Fiscalia també està preparant una altra imputació per insults, aquesta contra el cantant i per la qual demana dos anys de presó.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa