Món Esport
La Federació Espanyola suprimirà els partits de Lliga dels dilluns
  • CA
Luis Rubiales, en una imatge d'arxiu.
Luis Rubiales, en una imatge d’arxiu. | Europa Press

Luis Rubiales ha assegurat a través de les seves xarxes socials que a partir de la temporada vinent no hi haurà partits de Lliga els dilluns. El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha assegurat en una piulada acompanyada d’una imatge de la pel·lícula Los lunes al sol, a més, que intentaran arribar a un acord “bo per tothom” pels que es disputen els divendres.

 

“A partir de la pròxima temporada a la Lliga hi haurà futbol els dissabtes i els diumenges. No n’hi haurà més els dilluns i veurem què passa amb els divendres. Intentarem arribar a un acord bo per tothom. El negoci és important, però encara ho són més els aficionats“, ha publicat Rubiales al seu compte de Twitter.

 

 

Caldrà veure quina és la reacció de Javier Tebas, el màxim dirigent de LaLiga i enemic de Rubiales, que aquest dijous va assegurar (a més que “a Espanya no hi ha presos polítics”) que Barça, Madrid i Atlètic també podrien jugar en dilluns a partir del curs vinent. El conflicte, un cop més, està servit. L’última batalla entre els dos màxims protagonistes del futbol espanyol, l’intent de jugar el Girona-Barça als Estats Units, la va guanyar Rubiales. De moment, el president de l’entitat organitzadora de la màxima competició espanyola entre clubs ha aprofitat el Rayo Vallecano-Girona per enviar un dard enverinat a Rubiales.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa