Món Esport
La desastrosa rèplica de cera d’Andrés Iniesta al Japó
  • CA
Andrés Iniesta, amb la seva estàtua de cera.
Andrés Iniesta, amb la seva estàtua de cera. | @andresiniesta8

En menys d’un any, Andrés Iniesta s’ha convertit en tota una icona al Japó. L’exjugador del Barça s’ha convertit en una peça clau per al Vissel Kobe en termes futbolístics, però també és vital per al club asiàtic fora dels terrenys de joc. Sergi Samper, per exemple, ha reconegut mateix que el manxec ha estat clau en el seu fitxatge; una altra prova de la seva transcendència és la gran quantitat d’actes publicitaris i compromisos de marca als quals acudeix el migcampista.

 

Aquest dimarts, Iniesta ha inaugurat l’estació de metro del districte de Katsushika de Tòquio, redecorada amb dibuixos de la sèrie Oliver i Benji. En l’acte a la Yotsugi Station, un lloc sagrat per als seguidors d’aquesta, ja que el seu creador hi viu a prop, l’exculer ha rebut una samarreta del New Team amb el seu dorsal ‘8’ i ha pogut veure la rèplica de cera que els japonesos li han fet. El resultat final ha estat motiu de befa a les xarxes socials. Ell, no obstant això, no ha volgut fer valoracions al respecte: “Són els meus dibuixos preferits des de molt petit. Ser avui aquí i tenir l’oportunitat de compartir una estona amb el seu creador és molt especial“.

 

 

Aquesta no és la primera estàtua de cera que li fan a Andrés Iniesta. El 2011, el posterior al seu gol en la final del Mundial que va atorgar la Copa del Món a Espanya, el manxec ja va ser commemorat al Museu de la Cera de Madrid. El resultat final de llavors va ser molt millor que el dels japonesos ara. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa