L’Associació Anglesa de Futbol acusa Mourinho de “llenguatge abusiu”

Unes imatges després de la patida victòria del Manchester United contra el Newcastle deixen en evidència l'entrenador portuguès

L’Associació Anglesa de Futbol (FA) ha acusat José Mourinho, entrenador del Manchester United, de “llenguatge abusiu” per les seves paraules després del triomf dels red devils contra el Newcastle en la darrera jornada abans de la segona aturada per partits de seleccions de la temporada.

 

“José Mourinho va ser acusat després del partit del Manchester United contra el Newcastle United del 6 d’octubre del 2018. S’al·lega que el seu llenguatge al final del matx, segons el que van captar les imatges de transmissió, va ser abusiu i/o insultant i/o impropi. Mourinho té fins a les 6 de la tarda del 19 d’octubre del 2018 per respondre a l’acusació“, ha explicat aquest dimarts la FA en un comunicat.

 

Les càmeres de BT Sport van captar el portuguès dient paraules poc amables després d’una victòria per la mínima (3-2) que li va donar una mica d’aire en una situació molt complicada.

Més informació

Nou comentari