El Liverpool ha anunciat la renovació de Jürgen Klopp per al que queda de temporada i els pròxims quatre cursos, és a dir, fins al 30 de juny del 2024. El tècnic alemany continuarà al capdavant de l’actual campió d’Europa, a la banqueta del qual va arribar ara fa quatre anys. “Quan veig la millora del club i que el treball de col·laboració encara no s’ha acabat, sento que la meva contribució aquí encara pot créixer“, ha declarat l’entrenador.

“Quan em van trucar el 2015 vaig pensar que érem perfectes l’un per l’altre, però ara sento que vaig subestimar aquella sensació. M’he compromès amb el Liverpool fins al 2024 per la creença i fe absolutes en què la col·laboració seguirà com fins ara“, ha declarat Klopp, que des que va firmar amb el conjunt red l’ha dotat del seu característic estil de futbol, ofensiu i directe però amb seguretat defensiva.

A més de seguir viu a la Champions League, el Liverpool està dominant la Premier League, el seu principal compte pendent, sense miraments. Amb 15 victòries i un empat en 16 jornades, els de Klopp són líders amb 46 punts, vuit més que el Leicester City, segon, i 14 que el Manchester City de Pep Guardiola, que enguany ho tindrà molt complicat per repetir l’èxit de la temporada passada.Més notícies

Guardiola nega que tingui una clàusula per marxar del City al final d’aquesta temporada

Segons el 'The Times', l'entrenador es podria desvincular de forma unilateral del club anglès al final d'aquesta temporada

Valverde, sobre el Clàssic: “Intentarem no fer gaire soroll i sortir al camp a jugar”

L'entrenador del Barça assegura que per molts titulars que acapari el Clàssic el seu equip s'ha de centrar en la visita a Anoeta, "una de les més complicades de la temporada"

Nou comentari