Món Esport
La Juventus guanya la novena Serie A consecutiva
  • CA

La Juventus de Torí s’ha proclamat campiona de la Serie A, la lliga italiana, per novena vegada consecutiva. La victòria davant la Sampdoria (2-0) amb gols de Cristiano Ronaldo i Bernardeschi ha certificat el triomf de la competició, que ja venia anunciat des d’abans que comencés la lliga, pràcticament. Aquesta temporada, equips com l’Inter de Milà, l’Atalanta o el Lazio han intentat complicar una mica les coses als del nord d’Itàlia, però finalment s’han acabat imposant a la resta amb un avantatge solvent.

La Juventus ha guanyat aquesta Lliga a falta de dues jornades del final. Els 83 punts aconseguits amb 26 victòries, cinc empats i cinc derrotes han estat suficients per superar els seus perseguidors. Tot i això, no han estat l’equip més golejador ni el menys golejat. En aquests camps, apareixen Inter i Atalanta. Els primers, que són, momentàniament, els segons classificats, són els qui menys gols han encaixat fins al moment. Destaca però, per sobre de tot, la marca golejadora de l’Atalanta. Els de Bèrgam han aconseguit 96 dianes, 21 més que la Juventus, i han fet una gran campanya.

La Vecchia Signora intentarà aconseguir el doblet amb la seva participació a la Champions. La Coppa d’Itàlia ja la va aixecar el Nàpols just després de la represa del futbol transalpí per l’aturada pel coronavirus. Els del sud d’Itàlia també estan vius a la Lliga de Campions i jugaran, justament, contra el Barça la tornada dels quarts de final al Camp Nou amb un empat a un gol de l’anada. L’Atalanta també continua present en la màxima competició europea i és un dels equips revelació, que intentarà arribar a les semifinals superant el PSG.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa