Món Esport
La justícia italiana ratifica la condemna a Robinho de 9 anys de presó per violació
  • CA

Robinho ha estat condemnat a nou anys de presó per una violació en grup a una jove albanesa l’any 2013, segons ha ratificat el Tribunal d’Apel·lació de Milà, que ha confirmat la sentència emesa el 2017, quan va començar el procés judicial. El Tribunal italià, la segona instància a la qual recorre l’exjugador del Madrid, ha emès el mateix resultat: la condemna de nou anys de presó per al futbolista brasiler i el seu amic Ricardo Falco per delicte d’abús sexual, segons ha informat l’edició digital de Globoesporte.

El cas, no obstant això, no s’acabarà aquí. Els advocats de Robinho apel·laran davant el Tribunal de Cassació, equivalent a un Tribunal Suprem. Només després que es tramiti el procés en aquesta tercera instància es pot declarar culpable d’algun delicte un imputat. En la sessió d’aquest dijous, la Cort d’Apel·lació ha rebutjat el recurs d’interposat per l’exjugador del Reial Madrid i el Manchester City, entre altres clubs. La sentència ha estat ratificada per un tribunal de tres jutges, Francesca Vitale, Paola Di Lorenzo i Chiara Nobili.

Amb la condemna de Robinho en segona instància, el tribunal pot sol·licitar la seva detenció abans que la sentència sigui ferma. Tenint en compte que el jugador resideix al Brasil i el país no extradeix els seus ciutadans, hauria de ser el poder judicial italià qui emetés una ordre d’arrest del jugador per quan viatgés a qualsevol país europeu. Robinho i altres cinc brasilers van embriagar la jove, de 22 anys en aquell moment, en una discoteca de Milà, segons ha confirmat una font legal. El brasiler està sense equip després que el mes d’octubre passat veiés rescindida la seva vinculació amb el Santos per aquest judici.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa