La Junta Electoral eximeix el porter del Llevant de formar part d’una mesa

La Junta Electoral ha alliberat aquest dissabte el porter del Llevant, Aitor Fernández, de la seva obligació de presentar-se el diumenge en un col·legi electoral de la localitat de Mondragón (Guipúscoa) com a suplent del president de taula en les eleccions generals i podrà disputar sense cap problema el partit de Lliga contra l’Athletic club de Bilbao.

El porter basc va ser cridat com a suplent del president de la seva taula i havia de presentar-se a les 8.00 hores del diumenge, dia de les eleccions generals. Aquest mateix dia, el conjunt de Paco López, s’enfronta a l’Athletic Club a San Mamés (14.00 hores) en la tretzena jornada de LaLiga Santander. Finalment, la Junta Electoral ha eximit al jugador del seu compromís. El quadre valencià hauria hagut de recórrer a un porter del filial, ja que el porter suplent, Oier Olazábal, també està lesionat.

No és la primera vegada que la Junta electoral eximeix a un futbolista d’una mesa electoral. Sense anar més lluny, Iñaki Williams va evitar formar part d’una mesa per jugar un partit amb l’Athletic club l’any 2015.Més notícies

Bartomeu posa data a la retirada de Messi

El president blaugrana explica que la directiva prepara l’era posterior al ‘10’ per quan l’argentí deixi de ser jugador del Barça d’aquí “dos o tres anys”

El català Adama Traoré es cansa d’esperar Espanya i decideix jugar amb la selecció de Mali

Adama Traoré serà internacional absolut amb la selecció africana després de passar per les categories inferiors del combinat nacional espanyol

Nou comentari