Els jugadors de la Premier s’uneixen per ajudar la sanitat pública anglesa

Els jugadors de la Premier League s’han unit en la creació de #PlayersTogether, una iniciativa amb l’objectiu de crear un fons de donacions que ajudi l’NHS, el servei públic de sanitat del Regne Unit, davant la crisi del coronavirus. “L’última setmana, hem tingut converses amb la intenció de crear un fons que pugui ser utilitzat per distribuir diners on sigui més necessari”, han comunicat els futbolistes de la màxima categoria britànica.

Molts capitans i jugadors del futbol anglès han fet pública la nota a les xarxes socials per anunciar aquesta “unió solidària per ajudar aquells que estan lluitant per tothom en la primer línia de l’NHS, així com en altres àrees”. “És un moment crític per al nostre país i el nostre sistema sanitari. Estem determinats a col·laborar tant com puguem. Ens hem associat, mitjançant #PlayersTogether, amb NHS Charties per ajudar a generar i distribuir ràpidament i eficaç els diners”, han afegit.

#PlayersTogether va de nosaltres, els jugadors, col·laborant junts en aquesta iniciativa al marge dels clubs i de la lliga. Els nostres pensaments i oracions estan amb tots els que estan afectats per aquesta crisi. Estem junts, ho superarem. Quedeu-vos a casa, protegeix l’NHS. Salva vides”, ha conclòs el text dels jugadors de la Premier, molt aplaudit pels afeccionats. Més notícies

Nou comentari