Món Esport
Els jugadors de la Juventus renuncien a una bona part del seu sou durant quatre mesos

La Juventus ha confirmat aquest dissabte que ha arribat a un acord amb la primera plantilla per a la reducció salarial en els pròxims quatre mesos, fins al final de la present temporada, una mesura que estalviarà al campió italià entorn dels 90 milions d’euros. “La Juventus comunica que, a causa de l’emergència sanitària mundial que impedeix l’acompliment de l’activitat esportiva, ha arribat a un acord amb els jugadors i l’entrenador del primer equip en relació amb la seva remuneració per la resta de la temporada actual”, ha informat el club bianconero.

L’acord preveu –segons ha explicat l’entitat–la reducció dels salaris dels pagaments corresponents a març, abril, maig i juny de 2020. “En les pròximes setmanes es finalitzaran els acords individuals amb els membres, segons ho exigeixin les reglamentacions vigents”, ha afegit la Juventus. “Els efectes econòmics i financers derivats de l’acord aconseguit són positius per aproximadament 90 milions d’euros per a l’any fiscal 2019/2020”, ha dit el club, que renegociaria els salaris “de bona fe” en cas que la temporada pogués reprendre’s. La Juve ha agraït als jugadors i a l’entrenador pel seu “sentit de la responsabilitat” en una “situació difícil per a tots”.

Cristiano Ronaldo, quatre milions menys

El portuguès Cristiano Ronaldo, que ha donat el seu vistiplau al capità Giorgio Chiellini en les negociacions amb el club, rebaixarà el seu sou en 3,8 milions d’euros, segons ha explicat el diari Tuttosport. És a dir, l’exjugador del Reial Madrid passarà a cobrar 27 milions en lloc dels 31 que té signats per temporada. Cristiano Ronaldo roman confinat a Madeira (Portugal) en lloc de Torí perquè va viatjar al seu país natal uns dies abans per acompanyar la seva mare quan va patir un ictus.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa