Món Esport
Un jugador del València esclata contra el club per haver filtrat “mentides”
  • CA

El defensa argentí Ezequiel Garay ha denunciat la “campanya de desprestigi” que considera que el seu club, el València CF, ha iniciat cap a ell, i ha assegurat que els responsables de l’entitat l’han inclòs “en un ERTO de reducció de jornada estant de baixa mèdica”, a més d’afirmar que des que es va lesionar no ha “tornat a rebre cap oferta” de renovació.

“Em fa molta pena arribar a aquest punt, però em veig en l’obligació de fer-ho tenint en compte la campanya de desprestigi que s’està fent en contra de la meva persona. El més fàcil hauria estat que els meus advocats fessin un comunicat i jo el publiqués, però crec que en la vida cal anar de cara, i per això he decidit a explicar jo mateix la situació“, ha assenyalat en un directe en la xarxa social Instagram.

En aquest sentit, ha aclarit que aquest desprestigi al qual fa referència no s’està gestant des dels mitjans de comunicació, sinó des del seu propi club. “Quan dic campanya em refereixo a persones del meu club, que segons sembla tenen la intenció de desacreditar-me com a professional i com a persona. El recorregut d’un professional es demostra amb el temps, i jo així ho he intentat”, ha manifestat. “Tota la polèmica es desencadena quan es filtra la notícia que jo he rebutjat una oferta de 2,7 milions d’euros nets, i és totalment fals. Donen a entendre que sóc jo el que no vull quedar-me en aquest club, quelcom que és totalment fals”, ha afegit.

“Em considero bona persona, tinc cor i vull que se sàpiga la veritat. Quan veus que aquestes coses li fan mal a persones que estimes, a la meva família, fa mal, i més quan tinc dos petits; la meva filla sí que s’assabenta, i ve i em diu ‘Papà, per què estàs trist? Per què no somrius, per què estàs així?’. No sé què contestar-li, però em sento molt malament i estic molt dolgut per com s’està actuant cap a mi. Les mentides són molt fàcils de creure, però les veritats, desgraciadament, cal demostrar-les i justificar-les. Sempre Amunt València”, ha assenyalat.

El central de Rosario ha desgranat amb detall tot el camí cap a la seva renovació frustrada. “El dia 2 de juliol del 2019, el meu representant em va fer una oferta notablement inferior a la que s’està parlant aquests dies. A mitjan agost, vam començar a sorgir inestabilitats en el club que afecten els jugadors i Marcelino. El 30 d’agost se li va comunicar a aquesta persona que, donada la situació, estava molt desanimat, igual que els meus companys, i preferia que la situació es calmés, però li vaig fer saber que vull renovar“, ha destacat.

Així, tot es va aturar “fins al 13 de novembre”, quan va contactar amb ell Jorge López. “Em va preguntar si volia renovar; la meva resposta va ser que sí. Se’m va fer una oferta verbal, vam començar les negociacions i vam arribar a un acord verbal a l’espera només del contracte”, ha valorat. Tot va canviar, però, quan va parlar amb el president Anil Murthy durant la Supercopa d’Espanya.

“El 7 de gener, a l’Aràbia Saudita, un responsable del club em va demanar que acudís a l’habitació del president. En aquesta conversa van canviar les condicions que teníem pactades i van començar les converses per arribar a un nou acord. Va canviar l’interlocutor, ja que aquestes noves converses es van fer amb el nou director esportiu, César Sánchez, de qui mai vaig rebre una nova oferta ni es va valorar l’anterior, que estava molt avançada. Tot es va quedar paralitzat”, ha apuntat.

Tot es va agreujar amb la seva lesió de l’1 de febrer. “Em vaig sotmetre a una operació de genoll, però tant Celades com el director esportiu em van fer saber que tenen intenció de renovar-me. Poc després, se’m va sol·licitar la baixa federativa perquè el club pogués fitxar un altre jugador, fet al qual vaig accedir. Vaig preguntar què passaria amb la meva renovació, i la resposta va ser un silenci. Fins al dia d’avui no he tornat a rebre cap oferta, ni tan sols m’han traslladat la intenció de renovar”, ha expressat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa